Explorer Heavenly Light Cases™

Explorer Heavenly Light ™ – Upp till 40% lättare än andra vattentäta väskor av polymer.

Utvecklingen av de nya tekniska polymermaterialen har gjort att man fått lägre vikt utan att kompromissa med skyddsförmågan och vattentätheten. Denna tekniska förbättring ger flexibilitet och elasticitet även vid hög belastning, vilket totalt sett ger en mer effektiv väska.
Det har lett till utvecklingen av serien Explorer Heavenly Light Case.

Två nya lås säkerställer en säker tätning och att den är praktisk att öppna.
De nya låsen har en tvåstegsöppning, som ger möjlighet att fördela kraften i två steg, vilket gör att det är lätt att öppna väskan.

Explorer Case har tillverkats i Italien sedan 1970 och tillverkaren, GT Line, är en av Europas främsta inom tillverkning av vattentäta och stötsäkra transportväskor. Kvaliteten på Explorer Case är en av de högsta på marknaden och den är konstruerad för att användas vid besvärliga transporter och i tuffa miljöer. Ska du transportera känslig utrustning kan du tryggt välja Explorer Case. Väskan är testad under stränga kvalitetsförhållanden med stort fokus på alla processerna i tillverkningen. Därför erbjuder Explorer Case livstidsgaranti på alla sina produkter. Väskorna är dessutom IP67-godkända.