VATTENTÄTA (IP67) – DAMMTÄT – STÖTSÄKER – MILITÄR GODKÄND CASES

Peli Mobile Office™

Peli-Hardigg Mobile Office-serien är det perfekta valet för militär och andra professionella yrkesmän som ofta är ute på uppdrag.
Professionella yrkesmän med uppdrag i krävande miljöer, kan på några få minuter upprätta en mobil kontorsplats eller bokhylla och få struktur på pappersarbetet.
Det har blivit enkelt att ordna personlig förvaring med en Peli-Hardigg Footlocker. Packa ned dina personliga saker och lås väskan så är de säkra under transporten.

Peli Mobile Medical­™ serie

Peli-Hardigg Mobile Medical-väskorna är rotogjutna, vattentäta, dammtäta och stötsäkra.
Alla har testats för att kunna användas i de tuffaste miljöerna.
Med en kombination av justerbara insatser och möjlighet att organisera och skydda viktiga medicinska redskap, är Mobile Medical-väskorna den perfekta lösningen för läkaren som skickats ut till utsatta områden.

Peli Mobile IT™ serie

Väskorna Peli-Hardigg Mobile IT införlivar avancerade funktioner i de bästa robusta lättviktsväskorna för att skydda bärbara datorer, skrivare och faxar mot tuffa förhållanden under utskick och på resor.
Varje it-väska är utrustad med ett särskilt konstruerat skuminrede som ger din utrustning det bästa skyddet.
Optimalt skydd för optimal prestation.

Peli Mobile Militär™ serie

Peli-Hardiggs ingenjörer är stolta över att ha utvecklat unika lösningar för USA’s militära transportbehov under mer än ett halvt århundrade.
Pelis innovativa produkter säkerställer att känslig utrustning kan resa genom fientliga miljöer och komma fram intakt och klar för användning. Många av Pelis vattentäta väskor har testats för att fungera i tuffa miljöer, som krigssituationer. Genom att utveckla de många unika lösningarna, testa nya material och löpande förbättra konstruktionen baserat på användarfeedback, har Peli kunnat bygga upp denna robusta serie med vattentäta väskor, som uppfyller militärens hårda krav och som vi är stolta över. Säker inuti, där utrustningen skyddas mot fallskador, medan ribbdesignen gör det möjligt att kunna stapla de vattentäta väskorna.
När du öppnar en Peli Hardigg Mobile militärväska kan du vara säker på att du hittar den nedpackade utrustningen i samma skick som när den skickades.

Peli Mobile Master™ serie

Peli Mobile Master-väskorna – känslig utrustning och viktiga leveranser kommer fram intakta och är klara att installera i Mobile Master pallväskor.
Halksäkra ribbor gör det möjligt att på ett säkert sätt kunna stapla alla fyra storlekarna, så att du får ut maximalt av platsen per pall. De är även storleksmässigt anpassade till en 463l flygpallet och siffran i modellserien anger hur många antal av varje enskild storlek som får plats.
Att de är vattentäta, dammtäta, stötsäkra och kemikaliebeständiga gör internationella leveranser till en barnlek. Eftersom de tillverkas i lätta material, kan du packa fler varor per försändelse.
Till sjöss, till lands och i luften – det finns inget effektivare än Peli Mobile Master-serien.