Specialtillverkade skuminredningar

Vi på Linde+Larsen är specialister på specialtillverkade skuminredningar – Specialskuminredningarna ritas upp i 3D-cad efter dina produkter och tillverkas snabbt och enkelt.
Vi har mer än 30 års personlig erfarenhet av skuminlägg och levererar till alla industrier och branscher.

Vår R&D -avdelning är redo att hjälpa dig med de mest optimala lösningarna för speciella skumapparater och mer. Om det behövs förvaringsfickor i locket, föremål som måste fästas med kardborrband eller monteringsband, hittar vi också en lösning på detta.
Vid Linde+Larsen, har vi både möjlighet till vattenskärning och fräsning. Det mest använda är emellertid skärningen av vattenstrålen, eftersom den ger en fantastisk ren och skarp skärning i alla skumtyper. Nivån på detaljer och precision gör att all utrustning som ska förvaras i resväskan är ordentligt fastklämd under transport

Vi arbetar direkt B2B över branscherna och levererar direkt och indirekt via grossister. Vi förväntar att mötas av ständigt högre krav från kunderna på kvalitet, innovation, flexibilitet, service och förståelse för kundernas primära behov.
Det är viktiga och direkta värden som vi arbetar utifrån redan nu.

Om du vill ha produkter lagrade eller något annat, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig att skapa den lösning du vill ha.
Du kan skicka din förfrågan här eller kontakta oss på +46 (0)763 159080, vi är redo att hjälpa dig.

Se ett stort urval av Specialskuminredningarna.

Kontakta oss för en offert

1

Step 1:
Tlf. samtal
Kunden ringer och bokar tid för besök

arrow
2

Step 2:
Mötet,
Vi tar ett samtal utan förpliktelser och får klarlagt dina önskemål.

arrow
3

Step 3:
R&D avdelningen,
Vi tar fram ett ritningsförslag, så vi säkerställer att det inte blir några missförstånd.

7

Step 4:
Produktionen,
Efter godkännande av ritning, startar produktionen av kundens special-skuminredning.

arrow
5

Step 5:
Montering,
Skuminredningen monteras av L+L’s egna montörer, som har många års erfarenhet och som säkerställer ett professionellt slutresultat.

arrow
6

Step 6:
Leverans,
Skuminredningen och slutmontering godkännes och utleverans sker till kunden.

Linde+Larsen är specialister på allt inom skuminredningar. Vi har mer än 30 års erfarenhet och egen tillverkning av skuminredningar i vattenskärning, specialinredningar till förvaring och transportemballage – en omfattande kunskap som säkerställer att alla våra kunder får rätt kvalitetslösning.
Så om du har ett önskemål när det gäller att förvara och skydda dina produkter, kontakta oss. Vi hjälper dig att skapa den lösning du vill ha.