Peli Super-V series™

Peli Super V-serien har en 24 tum djup ram och använder kortare stötdämpare som ger mer kompakta mått. Super V-serien är konstruerad som en trolley med hjul i botten – ta bara tag i Comfort Grip-handtagen, så är du klar att åka.

2 tum främre lock – 5 tum bakre lock.
Antireflekterande svart hårdvara.
Möjlighet till säker stapling med andra väskor i Peli Super-V-serien.
Gjutet hjul i bakkant och handtag i locket för enkel transport.
Comfort Grip plasthandtag för behaglig hantering.
Stålstativram med hög styrka som klarar utrustning från 10 till 50 kg.
Konstruerad för att uppfylla kraven i Def Stan 81-41 Level J, Mil Standard 810, STANAG 4340 och flera andra europeiska standarder.
Konstruerad för att uppfylla ANSI/EIA-310-C för universalrackmontering.
Metriska M6 clipsmuttrar ger större flexibilitet vid montering.
Förslutningen med o-ring och tryckutjämningsventil säkerställer att Peli Rack är vattentät och eliminerar undertryck.
Reach- och Rohs-kompatibel.

Peli Classic-V series™

Pelis extra robusta, roto-formgjutna Classic Rack-väskor har bevisat sin tålighet tusentals gånger genom att skydda känslig utrustning mot skador under transport.
Det finns inget bättre skydd än en Peli Classic Rack-väska.

Väskan Peli Classic Rack är perfekt för rackmonterade precisionstestare, elektromekanisk, medicinsk och biologisk diagnosutrustning och meteorologiska instrument. Används ofta i samband med utskick av videoutrustning, laboratorieutrustning, servrar, militär kommando- och kontrollutrustning och flygsimulatorer. Det bästa stöt- och vibrationsskyddet för utrustning mellan 9 och 154 kg som finns på marknaden.

Finns i storlekarna 3U, 4U, 5U, 7U och 9U.
Stålstativram med hög styrka monterad i 3U–5U, som klarar utrustning från 36 till 45kg.
Stålstativram med hög styrka monterad i 7U–9U, som klarar utrustning från 45 till 77 kg.
Butterflylås ser till att rackväskan är säkert låst under transport.
Svart rostfritt stålhandtag.
Gjutna räfflor ger möjlighet till säker stapling med andra väskor i Peli Classic-V-serien.
Beslag till de avtagbara locken, så att de kan hängas på sidan av rack-väskan vid användning.
Välj mellan SAE 10-32 eller metriska M6 clipsmuttrar.
Förslutningen med packning och PRV säkerställer att Peli Rack är vattentät och eliminerar undertryck.
4 avtagbara 90 mm kraftiga hjul i botten säkerställer en enkel transport.
Utrustningen tål normalt 15–30 G.
Reach- och Rohs-kompatibel.

Peli SuperMac™

Supermac är den kompaktaste rackväskan med en uttagbar rackinsats som gör integreringen av utrustningen enklare än någonsin tidigare. Supermac Rack-väskans innovativa design säkerställer att hela väskans invändiga mått utnyttjas optimalt, med gott om plats för ledningsdragning och integrering av utrustning, samtidigt som den ger ett säkert skydd av utrustningen.

Peli Supermac rackmonterade väskor är perfekta för utskick i fält där känslig utrustning måste skyddas. Supermac används ofta vid installation av kontrollkonsoler och paneler, radar- och mikrovågsantenner, kretssystemselektronik eller radio-, tv- och kommunikationsutrustning.

En platsbesparande lättviktsväska med avtagbar rackinställning.
Skydd av utrustning från 9 till 90 kg.
Utrustningen tål normalt 40–70 G.

Peli Mac Rack™

De kompakta och lätta väskorna Peli MAC Rack har ett mindre yttermått för att få ut mesta möjliga av den begränsade platsen. Dessa minimerade väskor skyddar med samma roto-formgjutna yttre och 19 tum EIA-stötmonterade rack-stativ, som finns i Peli Classic Rack-väskorna.
Peli MAC Rack rackmonterade väskor är perfekta för utskick och skydd av känslig utrustning.

Peli MAC Rack används ofta vid installation av kontrollkonsoler och paneler, radar- och mikrovågsantenner, kretssystemselektronik eller radio-, tv- och kommunikationsutrustning.

Perfekt för halvrobust utrustning som behöver bra stöt- och vibrationsskydd i en lätt och kompakt rack-väska.
Skydd av utrustning från 9 till 90 kg.
Utrustningen tål normalt 50-80 G.

Peli Min Mac Rack™

Min Mac Rack-väskorna har en lätt och kompakt konstruktion som säkerställer ett bra skydd och levererar branschens ledande stötdämpning.
Om du har behov av att utnyttja en begränsad plats, men fortfarande kräver ett robust skydd av din utrustning, är Min Mac Rack-väskorna rätt lösning.

Tillverkad i Europa.
Stålstativram med hög styrka som klarar utrustning från 10 till 50 kg.
Konstruerad för att uppfylla kraven i Def Stan 81-41 Level J, Mil Standard 810, STANAG 4340 och andra europeiska standarder.
Konstruerad för att uppfylla ANSI/EIA-310-C för universalrackmontering i standardhålmönster.
10 olika modeller, ramhöjder 4–12U i två olika djup, 480 och 610 mm.

Peli Classic Rack™

Peli´s extra robusta, roto-formgjutna Classic Rack-väskor har bevisat sin tålighet tusentals gånger genom att skydda känslig utrustning mot skador under transport.
Det finns inget bättre skydd än en Peli Classic Rack-väska.

Väskan Peli Classic Rack är perfekt för rackmonterade precisionstestare, elektromekanisk, medicinsk och biologisk diagnosutrustning och meteorologiska instrument. Används ofta i samband med utskick av videoutrustning, laboratorieutrustning, servrar, militär kommando- och kontrollutrustning och flygsimulatorer.

Det bästa stöt- och vibrationsskyddet som finns på marknaden.
Skydd av utrustning från 9 till 154 kg.
Utrustningen tål normalt 15 – 30 G.

Peli BlackBox

Peli™ Blackbox är en serie lätta och kompakta rack-väskor som ger ett betydligt bättre stötabsorberande skydd än konkurrenterna.

24 tum (61 cm) robust stålstativram med 10–32 trådar, konstruerad för att uppfylla ANSI/EIA 310-C.
Rack konstruerat för användning upp till 45 kg.
Utrustningen tål normalt på 40–80 G.
Stålstativramen är förankrad invändigt med 8st shock mounts för att absorbera utvändiga stötar och ger 2 tum (5,1 cm) utrymme för isolering av utrustning.
2 tum (5,1 cm) lock och 5 tum (12,7 cm) lock med kanthjul.

Peli ProRack™

Peli Prorack-väskorna är den perfekta lösningen när du behöver en lätt, platsbesparande rack-väska som öppnas fram- och baktill, utan ett stötmonterat system.
Detta är den hårdaste serien kompakta väskor som finns för säkerhet, regn, nedsänkning, damm och slag.

Används ofta vid utskick där installerade förstärkare och elektronisk eller medicinsk utrustning eller testutrustningskomponenter behöver ett komplett skydd.

Konstruerad för utrustning upp till 75 kg.
Utrustningen tål normalt 80–120 G.

SKB Rolling Rack

SKB Roto Rolling Racks-serien, som inbegriper 4U, 6U och 8U, har uppdaterats med en ny trolley-design där one-touch-draghandtaget och de två hjulen som monterats i botten av racket ger en enkel transport. Numera är den utvändiga designen gjord så att det går att stapla Roto Rolling Racks ovanpå varandra i det befintliga standardprogrammet. Locket är konstruerat med en invändig gummipackning och fyra butterflylås i militärklass, som säkerställer att vattnet hålls ute och att känslig elektronik är säker under transporten.
Rackdjupet framifrån till bakersta skenan är 20 tum och varje lock är 2-1/4 tum djupa. Rackskenorna är förgängade för standardhårdvara 10–32 och skruvarna för montering ingår. Invändiga stötabsorberande hörn skyddar även vid tunga belastningar.

SKB Static Shock Rack

SKBs 3RS Series Static Shock Rack transportväskor finns i 8 standardstorlekar: 3U, 4U, 5U, 6U, 7U, 9U, 11U och 14U. 3RS Static Shock Racks är en serie lätta, stötsäkra, vattentäta, dammtäta och värme- och kemikaliebeständiga rack som är perfekta för skydd och transport av din känsliga elektroniska utrustning.
De är tillverkade av linjär mediumdensitetspolyetenplast (LMDP) och alla uppfyller militärstandarden MIL-STD-810G. Invändigt är rackets chassi uppbyggt av lättviktsskenor med hög styrka i aluminium som uppfyller EIA-310-standarden. Avtagbara Shock Racks levereras med 8 stötdämpare, som ger ett standard nyttolastområde på 18–68 kg (det går att utöka nyttolastområdet upp till 73–136 kg vid beställningen). Den invändiga ramen och stödet ger en lämpligt utrymme för luftcirkulation och värmeavledning.

De robusta rotoformade väskorna är ledande inom branschen när det gäller styrka och slagfasthet.
Standardracken levereras med 2 tum djupa lock på fram- och baksida för att förvara rackutrustning som är längre än 20 tum.

4 komforthandtag,
fjäderbelastade lyfthandtag som ger enkel transport.
Automatisk övertrycksventil.
Lock tätade med en packning.

SKB Shallow Rack

De omdesignade rotoformgjutna rackväskorna fyller behoven hos musiker och ljudingenjörer. Roto Racks avtagbara lock ger enkel åtkomst till utrustningen.
Den utvändiga designen på Roto Rack är lätt att känna igen. Den ger möjlighet att enkelt och säkert kunna stapla Roto Racks och Roto Shallow Racks. Det militärklassade butterflyvridlåset ger en solid låsning och de kraftiga handtagen ger en enkel transport. Stativskenorna framtill och baktill har ett rackdjup på 17-½ tum, så utrustningen monteras stabilt på de främre och bakre rackskenorna med de medföljande monteringsclipsen.

SKB Roto Racks representerar det ultimata inom amerikansk teknik med deras rotoformgjutna hårda väskor, främre och bakre lock, försänkta kraftiga butterflyvridlås, gjutna handtag och stötabsorberande gummifötter som ger en säker form när rack-väskorna ska staplas.

SKB Soft rack

Soft Rack från SKB är konstruerad med en träkärna som täcks av ett nylonöverdrag. Soft Rack är utvecklad med fokus på enkel transport. De mjuka racken levereras med justerbar axelrem och handtag för en behaglig transport. Rackväskan kan användas för transport av mindre rackmonterad utrustning.
Djupet på 14,8 tum (främsta skenan till bakre locket) ger plats för de populäraste trådlösa systemen. Det stoppade främre och bakre locket har ett kraftigt blixtlås som gör att man kan öppna det helt och vika öppningen in under själva det mjuka racket. I själva öppningen finns det ett mindre förvaringsutrymme för exempelvis trådlösa mikrofonantenner. Fickan i fronten ger gott om plats för kablar.

SKB Roto Non Shock Rack

De omdesignade rotoformgjutna rackväskorna fyller behoven hos musiker och ljudingenjörer. Roto Racks avtagbara lock ger enkel åtkomst till utrustningen.
Den utvändiga designen på Roto Rack är lätt att känna igen. Den ger möjlighet att enkelt och säkert kunna stapla Roto Racks och Roto Shallow Racks. Det militärklassade butterflyvridlåset ger en solid låsning och de kraftiga handtagen ger en enkel transport. Stativskenorna framtill och baktill har ett rackdjup på 17-½ tum, så utrustningen monteras stabilt på de främre och bakre rackskenorna med de medföljande monteringsclipsen.

SKB Roto Racks representerar det ultimata inom amerikansk teknik med deras rotoformgjutna hårda väskor, främre och bakre lock, försänkta kraftiga butterflyvridlås, gjutna handtag och stötabsorberande gummifötter som ger en säker form när rack-väskorna ska staplas.

SKB Removable Rack

SKB’s 3RR-serie med Removable Shock Rack-väskor finns i 8 standardstorlekar: 3U, 4U, 5U, 6U, 7U, 9U, 11U och 14U. 3RR Shock Racks är en serie lätta, stötsäkra, vattentäta, dammtäta och värme- och kemikaliebeständiga rack som är perfekta för skydd och transport av din känsliga elektroniska utrustning.
De är tillverkade av linjär mediumdensitetspolyetenplast (LMDP) och alla uppfyller militärstandarden MIL-STD-810G. Borttagbara Shock Racks levereras med 8 stötdämpare, som ger ett standardnyttolastområde på 18–68 kg (det går att utöka nyttolastområdet upp till 73–136 kg vid beställningen).

3RR Removable racks är designade med en standard rackbredd på 19 tum enligt specifikationerna i ANSI/EIA-310-C och har fyrkantiga rackstänger som antingen passar den amerikanska standarden #10-32 eller 6 mm-muttrar enligt den internationella standarden som levereras med SKB:s avtagbara Shock Racks.

De robusta rotoformade väskorna är ledande inom branschen när det gäller styrka och slagfasthet.
Standardracken levereras med 2 tum djupa lock på fram- och baksida för att förvara rackutrustning som är längre än 20 tum.

– 4 komforthandtag,
– Fjäderbelastade lyfthandtag som ger enkel transport.
–Automatisk övertrycksventil.
– Lock tätade med en packning.

Light Rack serie

 • Tillverkad i multiplex-material.
 • Automatiskt lås.
 • Plasthandtag.
 • Släta eller runda hörn.
 • Monteringsskena framtill.
 • Effektivt djup 35 cm, 40 cm eller 45 cm.
 • Erbjuds i Rack-höjder från 2U till 6U.
 • Maximal belastning: 20 kg.
 • Monteringsset: bult + mutter + bricka.

Pro Rack serie

 • Tillverkad i multiplex-material.
 • Butterflylås.
 • Metall-/plasthandtag.
 • Runda hörn.
 • Monteringsskena framtill, möjlighet till monteringsskena baktill.
 • Effektivt djup 35 cm, 40 cm eller 45 cm.
 • Erbjuds i Rack-höjder från 3U till 18U
 • Maximal belastning: 3U–6U – 50 kg/7U–18U – 120 kg. Möjlighet till montering av hjul.
 • Monteringsset: bult + mutter + bricka.

PRO KPL Rack serie

 • Tillverkad i multiplex-material.
 • Butterflylås.
 • Metall-/plasthandtag.
 • Runda hörn.
 • Monteringsskena framtill och baktill.
 • Underhållslucka baktill.
 • Möjlighet till montering av vinkel.
 • Effektivt djup 47cm.
 • Erbjuds i Rack-höjder från 3U till 18U
 • Maximal belastning: 3U–6U – 50 kg/7U–18U – 120 kg. Möjlighet till montering av hjul.
 • Monteringsset: bult + mutter + bricka.

PRO HVD45 Rack serie

 • Tillverkad i multiplex-material.
 • Butterflylås.
 • Metall-/plasthandtag.
 • Runda hörn.
 • Monteringsskena framtill och baktill.
 • Effektivt djup 45 cm.
 • Erbjuds i Rack-höjder från 6U till 20U
 • Maximal belastning: 6U-10U – 70kg/11U-20U – 120 kg. Möjlighet till montering av hjul.
 • Möjlighet till SAS (Shock Absorber System), rackstålram monterad på stötdämpare.
 • Monteringsset: bult + mutter + bricka.