Unika kundlösningar

Vi har många kunder som tittar in för att få specialkonstruerade skuminlägg till deras utrustning. I många fall har kunden själv skurit till plockskum efter utrustningen. Men plockskum har en kort livslängd och är en mjuk skumtyp som inte kan bära tyngre utrustning eller klara det dagliga slitaget som uppstår när man tar ur och sätter tillbaka produkterna i väskorna.
Vi på L+L lagerför ett stort urval av skumtyper i olika densitet och färger. Och med mer än 30 års personlig erfarenhet inom specialskuminlägg, har vi många möjliga lösningar som säkerställer att du får ut det optimala av din transportväska.

Før
Efter

Ved denne opgave kom kunden til os med et ønske om at opdatere sin egen indretning til et special skum indlæg.

Vi tog en snak med kunden, som fortalte om sine behov for at kunne få et hurtigt overblik over sine motorer samtidig med et ønske om samle motorer og karburatorer i en og samme kasse. Vi fandt yderligere plads til opbevaring af skruer og bundindsatse.
Vi afsluttede indlægget med kundens eget logo i låget.

Hos Linde+Larsen sørger vi altid for at opfylde kundens ønsker samtidig med at sætte vores eget præg, så vi altid opnår et professionelt slutresultat. 

Phase One er blandt de førende indenfor digitale fotografi systemer. Linde+Larsen har gennem mange år samarbejdet og udviklet nye løsninger til Phase One’s systemer.
Her kombinerede vi EVA cases og skumindlæg, indbygget i en Peli Storm™ case for den ultimative beskyttelse af Phase One’s unikke digitale kamera løsninger.

Hos L+L levere vi totalløsninger efter kundens ønsker, samtidig med at sætte vores eget præg, så vi altid opnår et professionelt slutresultat.

Kontakta oss för en offert

1

Step 1:
Tlf. samtal
Kunden ringer och bokar tid för besök

arrow
2

Step 2:
Mötet,
Vi tar ett samtal utan förpliktelser och får klarlagt dina önskemål.

arrow
3

Step 3:
R&D avdelningen,
Vi tar fram ett ritningsförslag, så vi säkerställer att det inte blir några missförstånd.

7

Step 4:
Produktionen,
Efter godkännande av ritning, startar produktionen av kundens special-skuminredning.

arrow
5

Step 5:
Montering,
Skuminredningen monteras av L+L’s egna montörer, som har många års erfarenhet och som säkerställer ett professionellt slutresultat.

arrow
6

Step 6:
Leverans,
Skuminredningen och slutmontering godkännes och utleverans sker till kunden.

Linde+Larsen är specialister på allt inom skuminredningar. Vi har mer än 30 års erfarenhet och egen tillverkning av skuminredningar i vattenskärning, specialinredningar till förvaring och transportemballage – en omfattande kunskap som säkerställer att alla våra kunder får rätt kvalitetslösning.
Så om du har ett önskemål när det gäller att förvara och skydda dina produkter, kontakta oss. Vi hjälper dig att skapa den lösning du vill ha.